Jak na stahování písniček z YouTube a následné konverze do mp3 na iPhone?

26.01.2019 09:40

Jak na stahování písniček z YouTube a následné konverze do mp3 na iPhone?

 

Když už jste svým iPhone vyfotili to, co potřebujete, fotografie máte uloženy a různě upraveny, máte chuť si teď něco poslechnout. Ale jejda, nemáte dostatečná data a nebo není mobilní signál (wifi) v té džungli, kde jste fotili?  Mám pro vás řešení.

 

Je potřeba si z App Stote stáhnout program "Documents by Readdle". Díky Documents budeme moci ukládat soubory z internetu a také budeme moci je spouštět. Pochopitelně musíte mít nainstalovaný YouTube.

 

V YouTube si najdeme obsah – písničku, kterou chceme a dáme „sdílet“. Poté vyskočí nabídka, kde zvolíme „Kopírovat odkaz“. Vyskočíme z YouTube a otevřeme si aplikaci „Documents“. Tady, úplně vpravo dole (modrá ikonka kompasu), přepneme do internetového prohlížeče. V něm si najdeme  - zadáme adresu: https://ytmp3.cc/  a nebo video-to-mp3-converter.com/zcsxxcgdkp. Je možné, že se konvertory mohou časem z internetu vytratit, nebo budou s nimi jiné problémy (reklamy a pod.). V tom případě se musíte podívat po internetu na vhodnější konvertor. 

Otevřeme si tento odkaz. Do okénka kliknete a dáte „Vložit (Paste)“ . Zkopíruje se sem adresa písničky z YouTube. Poté zmáčkneme tlačítko „Convert“. Chvilinku vyčkáme a dále zmáčkneme „Download“. Otevře se okénko Save File. Zvolíme vpravo nahoře „Done“ . A je to.

 

Uloženou písničku z YouTube ve formátu mp3 najdeme v Documents ve složce Downloads. Písničku si ihned můžete pustit a poslouchat. Podobně funguje i stahování jakéhokoli obsahu z internetu.

 

Nyní si můžete vychutnat poslech svých oblíbených písniček třeba již ve zmíněné džungli.

Edit: některé písničky nejdou konvertovat z důvodu, že jsou oficiálními skladbami. Je lepší zvolit ke stahování obsahu písniček takzvaný „Lyrics“.

Převzato z internetu