Vlastní vyzvánění na iPhone přes aplikaci GarageBand.

08.10.2023 16:30

Vlastní vyzvánění na iPhone přes aplikaci GarageBand přímo ve Tvém iPhone.

Jestli nemáte nainstalovanou tuto aplikaci na svém iPhone, můžete si ji stáhnout přes tento odkaz: www.apple.com/cz/ios/garageband/.

 
U iOS na iPhone stahování a výroba vlastního vyzvánění nejde tak, jako u Androidu. Apple si chrání svoje zájmy a tak, jestli chceš svoje vyzvánění, musíš si ho koupit na iTunes Store. Ale je tu ještě jedna možnost, ke které se Apple až tak úplně nevyjadřuje, ikdyž ji uvádí jako další možnost na svých stránkách podpory (support.apple.com/cs-cz/HT208899). Ale vysloveně podrobný návod,  jak na to , Apple neuvádí. 
Tak tady ho máte. 

 

1) Stáhněte si do iPhone libovolnou skladbu, kterou si chcete nastavit jako vyzvánění

2) Stáhněte si z App Store aplikaci GarageBand, kterou budete potřebovat pro úpravu skladby

3) Otevřete GarageBand, kde musíte otevřít takzvaný Audiorekordér (ze sekce STOPY)

4) Z levého horního panelu vyberte druhou položku, čímž se přesunete na čistou plochu programu

5) V pravém horním rohu klepněte na ikonku smyčky (připomínající řecké velké písmeno omega), kde můžete importovat potřebnou skladbu. Pokud máte písničku staženou, pravděpodobně ji budete chtít importovat ze Souborů. Najděte ji a následně ji přesuňte do aplikace.

6) V pravém horním rohu klepněte na ikonku plus a změňte nastavení na Ručně 30 taktů.

7) Nyní je důležité skladbu sestříhat tak, aby vám při vyzvánění hrál například refrén. Stačí klepnout na stopu a vybrat možnost Trim, čímž provedete střih.

8) Následně už jen stačí vlevo nahoře klepnout na šipku dolů >  Moje skladby a přejmenovat současný projekt.

9) Poté na projektu podržte prst a klepněte na Sdílet. Zobrazí se vám tři možnosti, z nichž vyberte Vyzvánění, nastavte název a potvrďte tlačítkem Exportovat. Po dokončení se vám objeví nabídka Použít zvuk jako. Na tlačítko klepněte a následně můžete zvuk použít jako vyzvánění, zvuk SMS, nebo jej přiřadit ke kontaktu. Zvolte proto Výchozí vyzvánění.

 

 

 

Pro jistotu uvádím ještě jeden odkaz, kde máte i video návod: ipure.cz/video/jak-na-iphonu-nastavit-vlastni-pisnicku-jako-vyzvaneni/